• Working Days

    08:00 - 20:00

  • Saturday

    08:00 - 20:00

  • Sunday

    Mbyllur

Balmain
Hair Couture

Balmain Hair Couture

Një linjë unike produktesh e esencave të zhveshura për flokë të butë, të shndritshëm dhe të shëndetshëm të menaxhueshëm. Paraqitet në paketim të pakuptimtë të pastër dhe të pastër. Përbërësit, proteina mëndafshi dhe vaji i arganit, janë thelbësore për të ofruar përfitimet më të mira të produktit.

79335275_2589833241063952_7085754090600708410_n
cpb_cosm_ss20

Si pjesë e etiketës së modës Balmain Paris, Balmain Paris Hair Couture ka mbi 40 vjet trashëgimi në ndërthurjen e sendeve thelbësore të flokëve me tendencat më të fundit të catwalk. Koleksionet janë frymëzuar nga sekretet në prapaskenë dhe pasqyra për të cilën një grua ka nevojë për të krijuar pamjen përfundimtare të frymëzuar nga catwalk. Gjatë këtyre 40 viteve, Balmain Paris Couture e flokëve vendosi legjitimitetin e saj në fushën e luksit. Ne i kushtojmë vëmendje të përpiktë detajeve dhe përsosmërisë dhe gjithmonë jemi duke hulumtuar dhe krijuar teknika të reja aplikimi për të garantuar produktet me cilësi më të mirë, duke respektuar gjithnjë trashëgiminë tonë krenare dhe të pasur.

Të gjitha koleksionet përbëhen nga një linjë e vogël por e plotë e vetëm produkteve me shitje më të mira. Ekipet tona të projektimit, prodhimit dhe shitjes me pakicë vazhdimisht ngritin bar për përsosmëri në produktet tona. Vizioni afatgjatë i bazuar në trashëgiminë, krijimtarinë dhe inovacionin drejton suksesin e Balmain Paris Hair Couture dhe siguron të ardhmen e saj premtuese.

Produktet dhe shërbimet 
Balmain Paris Couture e flokëve vazhdimisht përpiqet të burojë, përzgjedhë dhe përpunojë flokët më të mirë në botë. Kjo lëvizje për përsosmëri, lejon kompaninë të paraqesë një garanci unike prej 6 muajsh për të gjitha produktet e flokëve njerëzorë. Sidoqoftë, kërkimi për përsosmëri tejkalon cilësinë e produkteve tona; ajo përfshin zgjedhjen e partnerëve tanë, modelimin dhe vendndodhjen e dyqaneve partnere, prezantimin e produkteve tona dhe aftësinë e partnerëve tanë për të zhytur klientët e tyre në botën e Rripit të Flokëve.

Media
Balmain Paris Couture e flokëve është përqafuar nga stilistët, ndikuesit dhe personat e famshëm në të gjithë botën. Produktet mund të gjenden në faqet e bukurive të botimeve më të ndikuara dhe të botimeve dixhitale në të gjithë botën, ku cilësia dhe aroma e nënshkrimeve njihet si luks i pastër nga redaktorët dhe profesionistët e industrisë. Nuk ka asnjë markë tjetër flokësh me një lidhje kaq të fortë për modën. Ardhja e Olivier Rousteing me të vërtetë e shtyu Balmain në qendër të vëmendjes. Që kur u emërua Drejtor Krijues, Balmain ka fituar ekspozimin në të gjithë botën me një bazë të një ndjekësi të madh dhe të larmishëm. Balmain Paris Couture e flokëve po vazhdon të mbështesë këtë sukses të madh duke qëndruar i vërtetë ndaj trashëgimisë që filloi mbi 45 vjet më parë.

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.