• Working Days

    08:00 - 20:00

  • Saturday

    08:00 - 20:00

  • Sunday

    Mbyllur

Depilim
Depilim

Shërbime Profesionale

Depilimi është më efektive sesa rruajtja, depilimi është një nga trajtimet më të njohura për heqjen e qimeve, duke synuar zona të tilla si këmbët, nënsqetullave dhe linjat. Jo tepër të ndjeshme, me disa seanca depilimi mund ta arrini atë që dëshironi - por na besoni, që lëkura super e lëmuar do t’ia vlejë.

Këshilla-për-një-depilim-me-sa-më-pak-dhimbje

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.