• Working Days

    08:00 - 20:00

  • Saturday

    08:00 - 20:00

  • Sunday

    Mbyllur

Hair
Hair Extension

Système Volume

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e ofruar vetëm nga sallonet selektive të partnerit Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar vendos pesë shtesa flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda. Teknologjia e patentuar është 80% e kursyer dhe lejon shërbime të vëllimit super të shpejtë dhe zgjatje.

Sistemi revolucionar është pesë herë më i shpejtë sesa sistemet tradicionale të lidhjes dhe ofron dy lloje të ndryshme flokësh për integrim perfekt; Flokë normal (0,05-0,07 mm) dhe Flokë të Bukura (0,04 mm).

• Shpejtësia revolucionare e aplikimit (80% kursim i kohës)
• Flokë të Njeriut me cilësi të lartë 100%
• Garanci unike e 6 muajve të cilësisë me Balmain Kujdesi për Flokët

Aplikuesi dhe pozicionuesi i teknologjisë së lartë dhe ergonomik ndjek formën e kokës dhe siguron pozicionimin e saktë dhe të rehatshëm. Lidhjet mëndafshi ovale me pjesën e prapme të sheshtë të krijuar posaçërisht lejojnë veshje të rehatshme dhe një shpërndarje më natyrale të flokëve.

Proteinat e flokëve dhe mëndafshit janë pothuajse identike dhe për këtë arsye përputhja e përsosur natyrore. Për shkak të kohezionit natyror midis lidhjes së mëndafshit dhe strukturës natyrale të flokëve, Vëllimi Système mbetet në vend deri në 3 muaj. Një kuti e Système Volume është e barabartë me një trajtim bazë të vëllimit. Për një trajtim me vëllim të plotë, rekomandohen 3 deri në 4 kuti.

Balmain Hair Couture ofron një garanci unike cilësore prej 6 muajsh për të gjitha 100% shtesat e flokëve të Njeriut kur përdorni Rangën e Kujdesit Profesional Balmain.

Vëllimi Système është në dispozicion në 25, 40 dhe 60cm në flokët normalë dhe të hollë.

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.