• Working Days

    08:00 - 20:00

  • Saturday

    08:00 - 20:00

  • Sunday

    Mbyllur

Paruke
Paruke

Jon Renau

Paruket më inovative të dantellave të përparme në treg bëhen me flokët më të mirat të njeriut që janë në dispozicion. Pjesa e përparme e dantellave të holla është aq e qetë dhe e butë, vështirë se do të kujtoni se është aty.

ezgif-3-f985086836ea

Themeluar në vitin 1984 nga John dhe Stella Reynolds, Jon Renau ka evoluar në prodhuesit kryesorë ndërkombëtar në botë për parukë, parukë dhe zgjatje flokësh.

Familja Reynolds filloi udhëtimin e saj sipërmarrës në industrinë alternative të flokëve në Afrikën e Jugut, dhe u transferua në Vista, California në 1984, ku Jon Renau aktualisht është me seli.

Ndërsa kompania jonë vazhdon të rritet në mënyrë të konsiderueshme dhe të qëndrueshme, ajo që mbetet e pandryshuar është vlerat thelbësore të Jon Renau dhe shtyn të shtyjë zarfin alternative të flokëve. Jon Renau përpiqet të ofrojë opsionet më natyrale të fibrave, stilet përpara modës, modelet më të rehatshme të kapakëve dhe zgjidhjet inovative të flokëve deri në fund.

I njohur për partneritetet tona të forta me shitësit tanë, Jon Renau është i përkushtuar të promovojë më tej suksesin e partnerëve tanë duke ofruar programe arsimore më të azhurnuara, mbështetje ekspertësh dhe shërbim të shkathët ndaj klientit.

E festuar në industri për zgjedhjen tonë të gjerë të ngjyrave, portofoli i Jon Renau aktualisht përmban 1.500+ stile të parukë të ndryshme, zgjatje flokësh, shtesa flokësh, copëza flokësh, veshje koke, dhe produkte për kujdesin e flokëve, së bashku me ekskluzivitetin tonë SmartLace, SmartLace ™ Flokët e Njeriut, Heat Defiant dhe koleksione të toppers.

Sot, Jon Renau partneritet me 2,000+ butikë lokalë, qendra onkologjike, spitale, shitës me pakicë të mëdhenj dhe faqet e shquara të tregtisë elektronike nëpër SH.B.A. dhe në botë për të sjellë konsumatorin përfundimtar zgjidhjet që u duhen.

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.