• Working Days

    08:00 - 20:00

  • Saturday

    08:00 - 20:00

  • Sunday

    Mbyllur

Manikyr Pedikyr
Manikyr Pedikyr

Shërbime Profesionale

Frojda Beauty & Spa ofron trajtime të ndryshme për manikyr dhe pedikyr, në varësi të asaj se sa dëshironi të përkëdhelni. Për të gjitha shërbimet ne përdorim pajisje të sterilizuara me cilësi të lartë. Kështu që rri ulur në kolltuqet tona të rehatshme,ju sigurojmë që manikyrët dhe pedikyrët tanë janë më të mirët.

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / Makeup

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hairstyle

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.