• Working Days

  08:00 - 20:00

 • Saturday

  08:00 - 20:00

 • Sunday

  Mbyllur

Megasun
Megasun Solarium

Shërbime Profesionale

Tek ne gjeni solariumat nga brendi gjerman MegaSun modelet me teknologjinë më inovative. Në solariumat tonë do të gjeni : rrezitje shëndetësore dhe efektive, rrezitje me zgjedhje paraprake, rrezitje në Tower me funksion fitnesi ose të orientuar drejt Wellness unike BeautyBoosters. Solariuamat tanë posedojnë VibraNano

Çmimore

 • 1 minutë Solarium

  1
  euro

Megasun Porsche P9
Megasun Tower Space 2000
Megasun VibraNano

Megasun Porsche P9

Megasun Tower Space 2000

Megasun VibraNano

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.