• Working Days

  08:00 - 20:00

 • Saturday

  08:00 - 20:00

 • Sunday

  Mbyllur

Tan
Instant Tan

Mystic Tan

Vetë-tendosja e përsosur fillon me zgjedhjen e bronzerëve të shumtë për të forcuar tonin e lëkurës tuaj. Të gjitha produktet për rrezitje janë formuluar me D-Odor 200 ™, për të eliminuar në të vërtetë erën për rrezitje, dhe një përzierje unike të përbërësve të nivelit profesional, të dizajnuara për të kundërshtuar ‘portokallin’ e tmerrshëm.

Çmimore

 • 1 seancë

  35

Rrezitje në perfeksion!

Në vetëm 3 minuta, arrini nxirjen e plotë të trupit, nga sistemi jonë I ngrohtë, privat dhe I automatizuar. Sido që të jetë momenti – dasma, data, pushimi, ahengu apo thjesht sepse e meritoni – zgjidhja e duhur është gjithmonë Mystic Tan. Pas 50 milion seancave nga brendet tjera, mund të jeni të sigurtë që Mystic Tan do t’iu mundësoj dukjen perfekte për çdo stil, disponim, sezonë apo ngjarje.

Nuanca të shumta bronze që të theksohet toni I lëkurës

Aromat për të personalizuar përvojën në bazë të sezonave.

Teknologjia e fundit, e cila ftohë dhe ndihmon eleminimin e lëkurës së portokalltë dhe erës së padëshiruar.

• Pa Gluten

• Paraben Free

• Jo-Komedogjenike

Hair Extension

Système Volume është një sistem profesional zgjatje super e shpejtë, e disponueshme vetëm në sallonet e zgjedhura të partnerëve Balmain Hair. Aplikuesi revolucionar instalon pesë zgjatje flokësh njerëzore me cilësi të lartë 100% në vetëm 35 sekonda.Teknologjia e patentuar kursen 80% të kohës & lejon vëllim super të shpejtë

Beauty / MakeUp

Keni një rast të veçantë dhe kërkoni shërbime profesionale make-up? Nga dasma në ngjarje, festa,mbrëmje dhe darka speciale, Frojda Beauty & Spa ju ofron këto shërbime në mënyrë profesionale. Na telefononi dhe paraqituni për një konsultë falas për të diskutuar kërkesat tuaja.

Hair Style

Pavarësisht nëse keni nevojë për një zbukurim të shpejtë ose dëshironi një pamje të re dramatike, stilistët tanë mund të japin atë që funksionon për ju. Shërbimet tona për kujdesin e flokëve përfshijnë: Prerje e flokëve, Ngjyrosjen e flokëve, Stilet e flokëve, Shatir, Fenirim, Zgjatje flokësh.