• Working Days

    08:00 - 20:00

  • Saturday

    08:00 - 20:00

  • Sunday

    Mbyllur

Make it

Rreth Nesh

Historia

Historia jonë

Ju mirëpresim

Frojda Beauty & Spa u themelua në vitin 2009 . Ambienti modern, luksoz, i ri, shërbimet profesionale dhe cilësia me çmime të përballueshme janë vlerat kryesore të Frojda Beauty & Spa të cilat e çojnë kompaninë në një nivel tjetër. Salloni jonë pasqyron tendencat e fundit në hartimin bashkëkohor të salloneve. Ndërtuar në mënyrë të qëndrueshme, ambienti jonë ofronë ndjenjën e brendshme të sallonit luksoz. Mjeshtëria origjinale siguron hapësira për sallonin e ëndrrave që janë një gëzim për vizitorët dhe stafin ashtu.

IMG_3779
MP1_5490
MP1_5585
MP1_5587
MP1_5590
Misioni

Misioni ynë

Ju mirëpresim

Është karakteri ynë, pasioni ynë, ADN-ja jonë. Kjo na lejon të shprehim krijimtarinë tonë dhe të jemi unik. Misioni ynë është të krijojmë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë duke ofruar shërbime profesionale dhe të personalizuara me një ekip shumë të aftë dhe inovatorë. Stilistët tanë i nënshtrohen trajnimit të vazhdueshëm arsimor në prerje flokësh, teknika stilimi dhe teknikash ngjyrash. Ne mund t’ju japim pamjen që është e drejtë për ju, pavarësisht nëse është një hairstyle e përditshme apo një prerje flokësh ekstravagante.

MP1_5466